warme kaartjes ten voordele van het goede doel!

Studio Lolo en Letterpress.eu slaan de handen in elkaar! Samen maakten we prachtige wenskaarten, waarbij de volledige opbrengst van verkoop naar het goede doel gaat. Omdat beide bedrijven dagelijks in contact komen met toekomstige ouders, is het dan ook vanzelfsprekend dat we enkele doelen hebben uitgekozen waarbij ouders en kinderen centraal staan! Daarnaast zal er ook een bedrag geschonken worden aan Kom op tegen kanker om het onderzoek naar deze vreselijke ziekte te ondersteunen!

 

Per verkochte set gaat er €5 naar het goede doel!

 

Je kerst- en nieuwjaarswensen zullen nog liefdevoller overkomen met deze warme kaartjes!

 

WARME KAARTJES TEN VOORDELE VAN HET GOEDE DOEL

1 set bevat 3 wenskaarten (1x wit, 1x groen en 1x rood) + 3 donkergroene enveloppen.

Wenskaarten zijn bedrukt met goudfolie op voor- en achterkant.

De achterkant is steeds wit, zodat je zelf een persoonlijke boodschap kan toevoegen!

 

Info:

Formaat A6 (105x148mm)

Wenskaart + enveloppe kan verzonden worden met 1 postzegel

 

8,00 €

  • 0,04 kg
  • Tijdelijk uitverkocht

GOEDE DOELEN

DAPPERE B-ENGELTJES VZW

 

Deze VZW werd opgericht vanuit de afdeling 'intensieve zorgen voor pasgeborenen' van het UZ Gent omdat we merken dat er veel noden zijn die door het ziekenhuis niet worden gefinancierd.  Dankzij de VZW hebben we recent een ouderlounge kunnen inrichten. Dit is een ruimte waar ouders even kunnen uitrusten, elkaar ontmoeten, even wachten terwijl hun baby een ingreep ondergaat...


Vanuit onze VZW voorzien we ook sterrenkoffers, met zaken waar ouders steun aan hebben bij het afscheid nemen van hun baby... We stellen ook adoptiekoffers ter beschikking om deze baby's een goede start te geven.


In overleg met de sociale dienst steunen we ook ouders die het financieel moeilijk hebben.

 

BIZON VZW

 

BIZON organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren tot 21 jaar. We kiezen er voor om dit te doen voor een groep kinderen en jongeren die anders weinig tot geen mogelijkheden hebben om zich te ontspannen.

 

Het recht van elk kind op een leuke vrijetijdsbesteding willen wij in de praktijk ook waarmaken. Daarom organiseert BIZON activiteiten voor kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie, zodat ook zij een onvergetelijke activiteit of vakantie kunnen beleven!

 


KOM OP TEGEN KANKER

 

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij.

 

Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen.

 

Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

 


FYSIEKE VERKOOPPUNTEN

INTÉGRE SANTEBOUTIQUE - Ruilare 29, 9080 Zeveneken

VALEIR KOFFIEBAR - Sint-Joriskaai 1, 9000 Gent


ONTWERP: STUDIO LOLO

DRUK: LETTERPRESS.EU