Flower Hoop hout + droogbloemen

Studio Lolo x Blos Flowers

 

Prachtige gepersonaliseerde houten Flower Hoop als decoratie bij je presentatie, feestjes of in de huiskamer, kinderkamer, ... De flowerhoop wordt geleverd met een luxueuze leerkoord zodat je deze mooi kan ophangen.

 

Voor het maken van deze Flower Hoop slaat Studio Lolo de handen in elkaar met Justine van Blos Flowers. Studio Lolo maakt de houten naamhoepel en Blos Flowers zorgt voor een prachtige afwerking met droogbloemen! De kleuren worden samen met jullie besproken.

 

HOE BESTELLEN?

1. Maak je keuze uit het formaat en stijl van de Flower Hoop + bestel

2. Geef de gewenste naam op in het veld 'opmerkingen' bij het afrekenformulier!

3. Na bestelling wordt de naamhoepel door Studio Lolo gemaakt en neemt Blos Flowers ondertussen contact met jullie op voor het afstemmen van de kleuren!

4. Na +- 3 weken kan de Flower Hoop afgehaald worden bij Blos Flowers (Wetteren). De Flower Hoop wordt NIET verzonden omdat er teveel kans op schade is.

 

Maak je keuze uit formaat 30 of 40cm, geschreven letters of blokletters.

 

Houtsoort: Berk 4mm. Hout is een natuurlijk product, waarbij geen enkel stuk dezelfde is qua structuur en kleur.

Lasercut: Bij het snijden of graveren kunnen er kleine brandplekjes ontstaan op het hout. Studio Lolo streeft echter naar cleane resultaten en doet er alles aan om deze zo min mogelijk zichtbaar te hebben.

Levertijd: +- 3 a 4 Weken

 

Heb je vragen over dit product of heb je een eigen idee of ontwerp? Contacteer me via het invulformulier of lasercut@studiololo.be

 

60,00 €

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar